Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яворівські митники присікли дві спроби незаконного переміщення через кордон старовинних монет

Працівниками Яворівської митниці присічено дві спроби незаконного переміщення через митний кордон України старовинних монет – повідомила головний інспектор зв’язків з громадськістю Яворівської митниці Христина Шубіна.
У першому випадку громадянин Республіки Польща, прямуючи на батьківщину рейсовим автобусом «Львів-Краків», намагався приховати від митного контролю шість старовинних монет з жовтого металу: монета номіналом 5 копійок 1766 р.в., дві монети номіналом 2 копійки 1766 р.в., монету номіналом 2 копійки 1801 р.в., і  дві монети «денга» 1750 та 1749 р.в.
Про наявність цих предметів у митній декларації не вказано, у процесі усного опитування не заявлено. Знаходилися вони в баночці з-під смаженого арахісу серед особистих речей у сумці громадянина Польщі. Монети вилучено та складено протокол про порушення митних правил.
23 серпня працівниками Яворівської митниці припинено спробу незаконного перевезення через митний кордон України газового пістолета марки «RECK» німецького виробництва, зарядженого п’ятьма  газовими набоями. Громадянин Республіки Польща прямував з України рейсовим автобусом «Львів – Краків». Про наявність зброї поляк у митній декларації не вказав, у процесі усного опитування не заявив. Газовий пістолет виявлений яворівськими митниками під час митного огляду  у сумці серед особистих речей поляка. Складено протокол про порушення митних правил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ