Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівській центральній районній лікарні німці подарували автомобіль швидкої допомоги з повною комплектацією

З першого по четверте березня у Яворівському районі перебуває делегація з міста Шьонебек (Німеччина) у складі дев’яти осіб. Під час свого перебування вони подарували автомобіль швидкої допомоги Яворівській ЦРЛ, марки „Мерседес”. Також у програмі візиту заплановані візити до підприємств-суб’єктів СЕЗ «Яворів», зокрема: «Дерев’яний дім» (будує з дерева будиники); «Бейкер-Україна», «Йоха-Україна» та «Кормотех».
 Під Яворівським районом та містом Шьонебек підписано угоду про співпрацю, зокрема у культурних, освітніх та медичних стосунках. Згідно з домовленостями, німці передадуть ліжка, апаратуру, меблі медичного коистування у лікарні району. Про це «Гал-info» повідомив голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.
 За словами Ростислава Новоженця, економічна співпраця поки що не вийшла, проте вже обговорюють відкриття спільних підприємств, пунктів торгівлі. Німецьку сторону зацікавили дерев’яні будинки, які будують без металевих конструкцій, розглядають пропозиції щодо доставки і монтажу будинку на німецьку сторону.
 У програмі зустрічі також заплановано оглягнути яворівську різьбу, краєвиди Розточчя, а також екскурсія по Львову.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ