Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівською та Мостиською митницями тимчасово покерують начальники Миколаївської та Севастопольської

Державна митна служба проводить експеримент з ротацією начальників регіональних митниць для недопущення корупції і оптимізації їх роботи. Про це повідомила прес-служба відомства з посиланням на наказ голови Гостаможслужби Олександра Егорова.
Згідно з наказом, керівники митних органів з 15 травня по 13 червня направлені виконувати обов'язки начальників інших регіональних митниць. При цьому вони матимуть в своєму розпорядженні право першого підпису і зможуть розпоряджатися фінансами.
У тижневий термін після закінчення такого експерименту вони повинні подати Держмитслужбі звіт про результати, в якому, зокрема, повинно бути вказано, по яких напрямах робота митниці потребує удосконалення і шляхи її удосконалення.
Відповідно до цього начальник Яворівської митниці Валерій Матвєєв відправлений на Куп’янську митницю, виконуючий обов’язки начальника Мостиської митниці Олександр Петровський — на Тернопільську. У зв’язку з цим начальник Севастопольської митниці Леонід Рудкин тимчасово керуватиме Мостиською митницею, а начальник Миколаївської митниці Валентин Ковальський — Яворівською.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ