Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівську РДА може очолити довірена особа Володимира Зеленського

Учора, 17 жовтня, в місті Яворові Львівської області відбулося засідання Громадської ради при Яворівській райдержадміністрації за участі кандидата на посаду голови РДА Андрія Шумського, який брав участь у проєкті «LIFT».

Як повідомив власкор Гал-інфо, на зустріч у районний Народний дім Яворова «Сокіл» із претендентом на посаду голови Яворівської районної державної адміністрації прийшли не лише члени Громадської ради при Яворівській РДА, а й чиновники, депутати, небайдужі мешканці міста та району, журналісти.

Андрія Шумського представив на зібранні голова Громадської ради при Яворівській райдержадміністрації Орест Микита.

З його слів, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський закликав голів Громадських рад долучатися до висунення гідних кандидатур на посади очільників райдержадміністрацій, бо, на його думку, Громадські ради – це єдиний правильний механізм контролю за діяльністю державних органів.

Також Орест Микита пояснив присутнім, що голова Львівської ОДА Маркіян Мальський ініціював активізацію роботи Громадських рад при РДА на місцях, щоб гідні кандидати брали участь у проєкті «LIFT». Найперше учасник проєкту «LIFT», претендент на посаду голови Яворівської РДА Андрій Шумський коротко розповів про себе та про своє бачення соціально-економічного розвитку Яворівщини.

За його словами, він народився 24 листопада 1978 року в селищі Рудно, що на Львівщині. Його бабуся та дідусь – родом з Яворівщини. Закінчив машинобудівний факультет Національного університету «Львівська Політехніка». Займається власною підприємницькою діяльністю, у владних структурах ніколи не працював. Був під час минулих президентських виборів був  довіреною особою Володимира Зеленського.

Андрій Шумський відповів на запитання присутніх, наголосивши, що найперше свою діяльність на посаді голови Яворівської РДА бачить у тандемі з громадськістю,з якою готовий підписати відповідний меморандум; проблеми Яворівщини не лише знає, а й бачить механізми для їх подолання.

Члени Громадської ради при Яворівській РДА більшістю голосів підтримали кандидатуру Андрія Шумського на посаду голови Яворівської районної державної адміністрації.

У коментарі власкорові Гал-інфо голова Громадської ради при Яворівській РДА, який водночас є головою Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини, Орест Микита зазначив, робота очолюваної ним Громадської ради – відкрита, про що свідчить ця зустріч.

«Запитання претендентові на посаду голови Яворівської райдержадміністрації мають змогу задавати не лише члени Громадської ради, а й кожен, хто прийшов на це зібрання. Адже питання розглядаємо державницької ваги», – наголосив Орест Микита.

Довідка Гал-інфо.

Нагадаємо, головою Львівської ОДА ініційовано проєкт «LIFT» для відбору голів РДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ