Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яворівськими митниками затримано побутову техніку відомих марок вартістю майже 159 тисяч гривень

З Польщі на адресу одного з вітчизняних підприємств вантажівкою „Мерседес-бенц” під керуванням громадянина Польщі прямувало 12 тонн вживаного одягу вартістю понад 7 тисяч доларів США. Однак під час перевірки вантажівки виявилося, що замість задекларованого вантажу фактично переміщувалося 6608 DVD-програвачів загальною попередньою вартістю близько 74 тисяч гривень.
А також через Яворівську митницю вантажівкою „Вольво” під керуванням ще одного громадянина Польщі мало ввозитися близько 11 тонн упаковочного паперу вартістю понад 10 тисяч доларів США. Як і в попередньому випадку, виявилося, що митникам були надані документи, які містили неправдиві дані. Насправді вантажівкою ввозилося 816 іонних освіжувачів повітря, 740 електронних вагів, 360 електроміксерів, 300 запасних ножів до електробритв, 1 тисяча радіокасетних програвачів з DVD-пристроями, 10 радіоприймачів, 2888 перукарських електроапаратів, 210 акустичних систем та 2692 DVD-програвача попередньою вартістю майже 85 тисяч гривень.
В обох випадках жодних документів на виявлену продукцію надано не було. Побутова техніка та вантажівки з причепами вилучені. Складено протоколи про порушення митних правил. Про це повідомила прес-служба ДМСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ