Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Яворівський голос” змінить адресу

Таке рішення прийняв міський голова Яворова Віталій Домашовець, наклавши резолюцію на заяву керівника архівного відділу Яворівської РДА Алли Адамчук. У цій заяві головний архіваріус району попросила місцевого голову „виділити (для архіву) додаткове приміщення, а саме приміщення газети „Яворівський голос”, що розташоване в тому ж самому будинку”. За словами Алли Адамчук, це „не потребуватиме додаткових фінансових і часових затрат для організації архіву”.
 Проте комісія міської ради відхилила пропозицію Алли Адамчук. Тепер остаточне рішення повинні винести депутати міськради на черговій сесії, яка буде скликана 8 вересня. Хоча, як зазначив у коментарі „Гал-info” Віталій Домашовець „Яворівський голос” так чи інакше змінить адресу. „Я планую перенести редакцію у приміщення міської ради. Ближче до себе”, - заявив міський голова.
 В. о. редактора „Яворівського голосу” Леонід Пташкін з приводу такого рішення міського голови зазначив, що той „прийшовши до влади, відразу незлюбив газету і намагається тиснути на неї вказуючи, що можна писати, а чого ні”. Сам же Віталій Домашовець вважає, що ситуація довкола  газети „надумана і накручена”. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ