Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівський називає «нашоукраїнців» рекордсменами, а Чорновіл – дітьми

«Представників «Нашої України» я останнім часом називав рекордсменами саме через те, що вони умудрилися за такий короткий період часу розтринькати той рейтинг довіри, який був у них з кінця 2004 року. А минулими вихідними вони дали мені ще одну можливість називати їх саме таким чином. Вони тепер ще й рекордсмени у проведенні з’їздів», - наголосив нардеп Володимир Яворівський коментуючи перебіг подій, пов’язаних із суботнім з’їздом «Нашої України».
 Соратник Яворівського, бютівець Степан Курпіль розцінює з’їзд «нашоукраїнців» в суботу не як з’їзд, а як зустріч партактиву «Нашої України» з Президентом Ющенком. «В них вже давно назріла ідеологічна, стратегічна та управлінська криза. Вона поглиблювалася що раз, то сильніше. Саме цим я можу лише пояснити той 40 хвилинний «з’їзд».
 Натомість регіонал Тарас Чорновіл називає представників «Нашої України» дітьми, які забули, що вони вже виросли: «Це все було подібно на дитячий садочок. Дітки там собі бавляться і бавилися би ще й до сьогодні, якби до них не завітав вихователь. Ющенко виступив таким собі вихователем, який прийшов, дав нагая і привів до тями ряд осіб».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ