Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Єдина інтерактивна платформа спортбаз створюється в Україні

Під час відкриття найбільшого спортивно-музичного фестивалю Cхідної Європи Z-Games в Одесі було презентовано Всеукраїнський спортивний вебпортал Sportify.org.ua.

Проект Sportify розроблено та запущено Міністерством молоді та спорту України спільно із Програмою розвитку ООН, представниками спортивних громадських організацій та волонтерами, повідомили Укрінформу в прес-службі міністерства.

"За допомогою порталу Sportify, а також простого у використанні мобільного додатку кожний громадянин, який бажає долучитися сам, або залучити своїх дітей до занять фізичною культурою і спортом, може знайти інформацію про існуючі у своєму місті спортивні заклади (спортивні секції у ДЮСШ, клуби, басейни, спортмайданчики та ін.)", - зазначили у прес-службі.

Завдяки Sportify.org.ua можна буде також переглянути рейтинг спортивних закладів, залишати відгуки про них. Окрім того, кожен зможе бути в курсі останніх спортивних подій, взяти участь у змаганнях та зібрати команду для улюбленої спортивної гри.

Портал також містить мотиваційні відео про популярні молодіжні види спорту. Його користувачі відтепер мають можливість проголосувати за реконструкцію улюбленого стадіону, басейну чи спортклубу. Про суспільну думку з цього приводу буде повідомлено органам місцевої та центральної влади.

Сьогодні Sportify вже "охоплює" Київ та Одесу. На черзі Львів, Харків та Дніпропетровськ. У найближчих планах - створення найбільшої Всеукраїнської інтерактивної спортивної бази.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ