Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єдиної потужної опозиції в Україні немає і найближчі рік-півтора не буде - Кость Бондаренко

Політолог Кость Бондаренко вважає, що єдиної потужної опозиції в Україні немає і  ще найближчі рік-півтора не буде. Це спричинено перш за все тим спектром політичних сил, які є зараз в українському політикумі і які не спроможні стати потужною опозицією до влади.
 „Опозиційність як така в Україні чомусь зводиться до критики, а не до конструктивної роботи, яка би мала на меті конкретний результат, план дій щодо покращення як політичного, так й економічного клімату в країні. БЮТ, ПРП, „правиця”, про яку говорить Юрій Костенко та інші опозиційні проекти так званого спектру національно-демократичних сил не спроможні на даному етапі стати тим опозиційним об’єднанням, що вселятиме надії. Вищезгадані сили є ніщо інше, як проекти певних приватних інтересів, що не потрапили у „корабель Влада”, -  зазначив у коментарі “Гал-info”  Кость Бондаренко
 Стосовно перспективи єдиного опозиційного об’єднання політолог вважає, що теперішні політичні сили не мають на це ніяких шансів. „Я думаю, що в кожному регіоні створюватимуться свої опозиції до діючої влади різних рівнів, які працюватимуть у форматі собаки, що гавкає”, - підкреслив Кость Бондаренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ