Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єгор Соболєв: В понеділок антикорупційний комітет Ради навідається до міністра енергетики

Володимир Демчишин не з'явився на запрошення антикорупційного комітету Ради, тому Єгор Соболєв запропонував всім небайдужим нардепам навідатись в гості до міністра.

"В понеділок о 16:00 уклінно запрошую усіх парламентарів, які більше не готові терпіти корупцію смертельних для держави розмірів, до кабінету міністра енергетики.

Володимир Демчишин не з'явився сьогодні на запрошення нашого антикорупційного комітету Ради. А запитань до нього багато і вони не можуть чекати. Зокрема, чому ввірене йому міністерство знову купує південно-африканське вугілля, хоча ГПУ заявляє, що попередні партії не здатні горіти в наших ТЕЦ і є розтратою майже мільярда грошей платників податків.

Поки ми не отримаємо притомних пояснень таких закупівель, поки всі вугільні контракти не будуть оприлюднені для медіа (включно із запланованими з Росією), поки СБУ не встановить кінцевих вигодонабувачів таких операцій, міністру енергетики не буде спокійно в його кабінеті.

Це я йому обіцяю від імені всього антикорупційного комітету Ради.

Ми призначали членів уряду, щоб вони вбили корупцію, а не очолювали її", - голова антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ