Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єрмак назвав пріоритетні напрями своєї роботи на посаді керівника ОПУ

Досягнення миру на Донбасі на умовах України, зовнішня політика, співпраця з регіонами та залучення інвестицій будуть основними напрямами роботи Андрія Єрмака на посаді керівника Офісу Президента. Про це він повідомив під час брифінгу в Офісі Президента України. Про це інформує прес-служба Глави держави.
Андрій Єрмак

ʺБезумовно, для Президента України, для Офісу Президента одним із пріоритетів є й буде припинення війни на Донбасі в інтересах України. Цей напрям залишається пріоритетнимʺ, – сказав Андрій Єрмак.

Зовнішньополітичний напрямок також залишиться в центрі його уваги.

ʺЯ вважаю, що сьогодні Україна – в топі світової уваги, і ми не можемо втрачати цей шанс. Необхідно зробити все, щоб та увага і той інтерес, який ми маємо й відчуваємо під час міжнародних візитів Президента України, давав нам конкретні результатиʺ, – зазначив керівник Офісу Президента.

Серед пріоритетів його роботи також буде регіональна політика та посилення координації з головами обласних державних адміністрацій.

ʺМи ще більш ефективно працюватимемо на місцях з головами ОДА. Їхня команда вже практично сформована. Це молоді, амбіційні, професійні люди, вони мають конкретні завдання, і сьогодні наше завдання як Офісу Президента – зробити так, щоб результати реформ, результати виконання ініціатив Президента відчув кожен громадянин Україниʺ, – підкреслив Андрій Єрмак.

Крім того, за його словами, увага буде зосереджена на залученні інвестицій, щоб ʺУкраїна стала інвестиційною Меккоюʺ.

ʺМи маємо конкретні програми, конкретні кроки, як це зробити. Сьогодні це завдання отримали наші голови облдержадміністрацій, цим опікуєтеся уряд, а також усі, хто залучений до роботи з покращення інвестиційного клімату в Україніʺ, – наголосив очільник Офісу Президента.

ʺВважаю, що Офіс Президента повинен стати експертним офісом Глави держави, де будуть сконцентровані найкращі, найбільш професійні кадри, які допоможуть Президентові виконувати його функцію й досягати результатів в усіх напрямах його діяльностіʺ, – резюмував Андрій Єрмак.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вчора 11 січня Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента України, і призначив на його місце Андрія Єрмака.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ