Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єрмолаєв вважає, що ситуація з розслідуванням справи Гонгадзе є такою, як і в 2000-2005 роках

Політолог Андрій Єрмолаєв вважає, що справу загибелі журналіста Георгія Гонгадзе так і не буде розслідувано до кінця. Таке враження склалося у нього після сьогоднішніх слухань у Верховні Раді.
„Ті, хто ініціював розгляд цієї справи, самі досить добре розуміли, що нічого нового та сенсаційного не вдасться почути, оскільки таємниця слідства - вона завжди є таємницею. Доповідь Генпрокурора Медведька, запрошених Мельниченка, Піскуна та Федура радше розкривали умови та підходи до розслідування, аніж носили інформаційний характер”, -  зауважує президент Центру соціальних досліджень „Софія” Андрій Єрмолаєв у розмові з кореспондентом „Гал-info”.
Єрмолаєв вважає, що ситуація з розслідування справи Гонгадзе є такою, як і у 2000-2005 роках. Єдиним позитивом, який вбачає Андрій Єрмолаєв, є те, що сьогодні силовиками визнано відповідальність за вбивство журналіста Гонгадзе.
„Можна поставити вже зараз жирну крапку у цій справі. Хоча і не тільки у цій, а й у справі з розслідуванням вбивства В’ячеслава Чорновола, отруєнням Ющенка та подібних їм. Прикро тільки одне, що в цій державі серйозно не береться до уваги питання безпеки людини, яка, своєю чергою, просто стає жертвою політичної кон’юнктури та політичних розкладок”, – резюмує Андрій Єрмолаєв.     
Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді відбулися слухання щодо розслідування справи Гонгадзе, під час яких Верховна Рада взяла до відома інформацію Генпрокурора Олександра Медведька у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ