Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"ЄС" та Свобода скоординують зусилля, щоб завести Руслана Кошулинського до Верховної ради

Кандидатка від партії «Європейська Солідарність» у 87-му окрузі на Прикарпатті Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського. Про це повідомили в пресслужбі "Європейської солідарності".
Маруся Звіробій-Біленька

«Боротьба за Україну – це не слова, це вчинки. 87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі «Свободи» та я, Маруся Звіробій Біленька від «Європейської Солідарності», – повідомила кандидатка «ЄС». 

«Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинський можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради. я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло», – наголошує Маруся Звіробій.

Вона зауважила, що історія поразок України – це щоразу історія неспроможності об’єднатися. «А солідарність – це про здатність об’єднуватися і перемагати разом. «Європейська Солідарнсіть» завжди закликала до об’єднання і демонструє власним прикладом, що державні інтереси – вище партійних і особистих», – говорить Маруся Звіробій. 

Вона зазначила, що «Європейська Солідарність» провела відповідні перемовини з ВО «Свобода», і політичні сили дійшли порозуміння, що заради України має початися процес об’єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі, зважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.  

«Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади – є одним з наших спільних завдань», – наголошує кандидатка від «ЄС». 

«Я дякую кожному, хто мене підтримує, і хочу сказати: наша боротьба за Україну триває вже сотні років, і ми не маємо права передавати її в спадок своїм дітям. Ми маємо унікальну можливість перемогти одвічного ворога внутрішнього і зовнішнього, і шлях до перемоги – у нашій єдності», – резюмує Маруся Звіробій-Біленька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ