Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

ЄС запускає онлайн-карту з інформацією про міжнародні санкції

З 29 вересня Європейський Союз запускає інтерактивну онлайн-картку з інформацією про міжнародні санкції, які діють проти режимів, організацій та окремих фізичних осіб у всьому світі, повідомляє Deutsche Welle.

Сервіс створюється для підприємців з ЄС, які ведуть бізнес за кордоном і хочуть отримати комплексну інформацію про санкції у світі і уникнути їх порушення.

Цей онлайн-ресурс міститиме дані про санкції, які діють проти обраної користувачем країни.

Також буде можливість здійснювати пошук за різними секторами економіки або за назвами підприємств або іменами фізичних осіб.

На даний момент список санкцій ЄС поміщається на 136 сторінках і містить посилання на сотні документів. Цей список оновлюється двічі в рік, і кожен рік до нього вноситься близько 80 поправок. Автором ідеї створення такої онлайн-карти є Естонія, яка зараз головує в ЄС.

Як повідомлялося раніше, в ЄС запустили новий сайт euvsdisinfo.euдля боротьби з дезінформацією з боку Російської Федерації. У супровідній інформації сайту сказано про те, що він створений в рамках кампанії, "спрямованої на поліпшення прогнозування, розгляду та реагування на прокремлівську дезінформацію". А в столиці Фінляндії Хельсінкі відкрили Європейський центр по боротьбі з гібридними загрозами.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ