Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов 12 разів переписував списки Соцпартії до Львівської міської ради, казав, що це вказівка Вінського і Мороза, а вони про це нічого не знали — Володимир Савченко

Євген Таліпов 12 разів переписував списки Соцпартії до Львівської міської ради — заявив 9 червня під час паралельної конференції міського комітету партії голова ЛМК СПУ Володимир Савченко, продемонструвавши папку із стосом паперу, в якій, за його словами, є виборчі списки Соцпартії, покреслені рукою Таліпова.

«Як він міг сподіватися, що ми виграємо вибори? Коли майже всіх достойних людей зі списків повикидали. Перед початком виборчої кампанії нам чітко сказали, що у прохідну частину списку треба ввести двох людей-бізнесменів, які профінансують основну частину видатків на виборчу кампанію, ми це зробили, однак гроші перерахували не міському комітету Соцпартії, а обласному. В нас було кілька депутатів міськради в попередньому скликанні , ми нами знехтували, згадати хоча б Мирона Колодка, який отримав жалюгідне дев’яте місце у списку. Ото й отримали те, що отримали, коли списки формувалися шляхом напружених переговорів, а в один момент приходив Таліпов перекреслював все і давав свої списки, він казав, що це вказівка Вінського і Мороза, а, як виявилося, вони про це взагалі нічого не знали», — заявив Володимир Савченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ