Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов не може надати доказів моєї причетності до фальсифікації місцевих виборів, а також оприлюднити плівок, на яких я про щось домовляюся із Садовим, бо їх просто не існує, — Олег Щербаков

Євген Таліпов не може надати доказів причетності Щербакова до фальсифікації місцевих виборів, а також оприлюднити плівок, на яких Щербаков про щось домовляється із Садовим, бо їх просто не існує, – заявив сьогодні, 15 червня, під час прес-конференції голова ЛМ ТВК Олег Щербаков. Як він переконаний, якщо голова ЛОК СПУ і справді мав якісь докази, які можуть його скомпроментувати його, то упродовж 2,5 місяця, які минули з дня виборів, то він їх би давно надав.

«Я цілком розумію, що єдиною посадовою особою, яка несе повну кримінальну відповідальність за фальсифікацію місцевих виборів, є саме я, тому для мене було б абсолютним безглуздям прикривати вибори. Навпаки, саме я, використовуючи своє службове становище, натиснув і домігся того, щоб на вимогу соціалістів перерахували результати виборів на 127 виборчій дільниці, — зазначив Олег Щербаков. — Ми не хотіли виносити наших внутрішньопартійних скандалів назовні, однак за кожного найменшого скандалу, коли ми, дотримуючись вказівок центрального керівництва, мовчали, Таліпов робив прес-конференції і роздував скандали. Коли ж на одній із своїх прес-конференцій він заявив, що проведе партійне розслідування щодо моєї діяльності на посаді голови міської ТВК і не зробив цього, бо, власне, не було що провіряти, він попросив у мене, щоб ми вийшли на спільну прес-конференцію і заявили, що розслідування таки пройшло, але воно не виявило жодних порушень. Проте я від цього відмовився, тому що не хотів вплутуватись в його інтриги».
Нагадаємо, у квітні Євген Таліпов заявив, що до нього дійшло багато інформації щодо порушення Олегом Щербаковим своїх повноважень на посаді голови ЛМ ТВК і одразу після оприлюднення офіційних результатів виборів міського голови та депутатів міськради він проведе службове розслідування стосовно голови міської комісії.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ