Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов проголосував за виключення Вінського з числа членів Соціалістичної партії

„Звичайно, я проголосував за виключення Йосипа Вінського з числа членів Соціалістичної партії”, – наголосив у коментарі “Гал-info” перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов.

Євген Таліпов зазначив, що на засіданні Політради СПУ у Вінниці було розглянуто багато організаційних питань, зокрема - виключення з членів Соціалістичної партії Йосипа Вінського. „Подібне рішення було прийнято Львівським обкомом СПУ ще раніше. Прийнявши відповідне рішення, ми підтримали голову СПУ, спікера парламенту Олександра Мороза. Йосип Вінський порушив Статут партії, тому виключення його з лав СПУ є логічним рішенням з боку Політради”, -  зауважив перший секретар Львівського обкому СПУ.
 Нагадаємо, що вчора, 17 вересня, Йосипа Вінського виключено з числа членів Соціалістичної партії за дії, несумісні зі Статутом СПУ. Таке рішення було прийняте у неділю на засіданні Політради СПУ у Вінниці. За його виключення з партії проголосувало 65 членів Політради з 76 присутніх, 6 - проголосувало проти, 4 – утримались, передає „Українська Правда”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ