Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євген Таліпов стверджує, що в Трускавець спеціально до виборів було завезено 6 тисяч донеччан

24-25 березня у Трускавець, за інформацією голови ЛОК СПУ Євгена Таліпова, було завезено близько 6 тисяч відпочиваючих. Це зроблено за рахунок Ахметова, і вони прибули з Донецької області. Однак, як додав Євген Таліпов, вони не зможуть проголосувати, бо вчасно не зареєструвалися. Також він розповів, що сьогодні у Трускавці біля церкви Московського патріархату група молодих людей роздавала агітматеріали Партії Регіонів, однак затримати їх не вдалося.

Євген Таліпов розповів, що у 118-му окрузі в Червонограді відсторонено від виконання голови ДВК п. Скріпку, що подала невірну інформацію про кількість виборців. У 116 окрузі (Жовква) на 14% більше бюлетнів, ніж виборців на виборах міського голови. Також  Євген Таліпов не задоволений станом підготовки приміщень, де відбувається голосування, зокрема, за його словами, дуже важко проголосувати людям похилого віку. Зафіксовані випадки, коли спостерігачі від різних політичних сил розказують людям, за кого голосувати. Серед них – спостерігачі від НУ, БЮТ і ПР.
Також він розповів, що в Червонограді зафіксовані випадки, коли у списках виборців є „мертві душі”. За його словами, на двох дільницях було зафіксовано 50 таких випадків. Також він сказав, що комуністи, есдеки і регіонали намагаються зробити так, щоб вибори на Львівщині визнали недійсними, однак масових зловживань поки що немає і пообіцяв, що вони робитимуть все, щоб не допустити цього.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ