Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євгена Бубу та Остапа Федоришина ніхто не виправдовував

Погоджувальна рада голів фракцій Львівської обласної ради не виправдовувала обласних депутатів Євгена Бубу та Остапа Федоришина — повідомив «Гал-info» голова погоджувальної ради, яка була створена для розслідування інциденту вторгнення на сесію облради працівників ВАТ «Львівсільмаш», заступник голови ЛОР Андрій Парубій. За його словами, заява Михайла Сендака про те, що погоджувальна рада голів фракцій не мала жодних претензій до Євгена Буби та Остапа Федоришина і визнала, що вони абсолютно не причетні до вторгнення працівників заводу «Сільмаш» на сесію обласної ради, не відповідає дійсності.
«Поки що рішення погоджувальної ради є закритою інформацією. Воно стосується морально-етичної поведінки деяких депутатів і перед останнім сесійним засіданням не хотілося б нагнітати політичну ситуацію в області», — зазначив Андрій Парубій.
Втім, як пообіцяв заступник голови облради, після останньої сесії Львівської обласної ради четвертої каденції він обов’язково оприлюднить висновки погоджувальної ради голів фракцій стосовно обласних депутатів Євгена Буби та Остапа Федоришина.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ