Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євгенії Тимошенко пропонували очолити молодіжну "Батьківщину"

Колишній голова "Батьківщини молодої" Євген Суслов пропонував Євгенії Тимошенко очолити замість нього цю організацію, але вона поки відмовилася. Про це повідомило газеті "Комерсант-Україна" джерело в "Батьківщині молодій".

"Євген Суслов хотів передати молодіжну організацію Євгенії Тимошенко, він просив її про це напередодні в Марселі, але Євгенія холодно сприйняла цю ініціативу, сказавши, що головне її завдання – бути представником своєї матері на міжнародній арені, а не вплутуватися в політику", - сказав співрозмовник газети.

Втім, він не виключив, що донька Юлії Тимошенко може змінити свою думку.

Сам Суслов у коментарі виданню висловив сподівання, що "новим керівником буде не парашутист, висаджений керівництвом партії, а активіст "Батьківщини молодої".

Пояснюючи свою відставку, він сказав: "Деяким партійним лідерам було мало мого слова про те, що "Батьківщина молода" буде працювати в тому ж векторі, у якому працювала до мого вступу в УСДП".

Поки виконувати обов'язки голови "Батьківщини молодий" буде перший заступник голови організації Олег Куявський. За інформацією видання, він уже висловив бажання балотуватися на посаду керівника "молодіжки".

Депутат Іван Кириленко сказав, що з приходом нового керівника у молодіжну організацію "БЮТ-Батьківщина" розраховує "на посилення роботи "молодіжки" напередодні виборів".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ