Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Євгеній Кисельов: Телебачення - це розвага для найбідніших верств населення

Ведучий Євгеній Кисельов вважає, що на сьогодні телебачення не дивляться успішні люди, які добре заробляють. Про це він сказав у програмі «Секрети успіху з Наталією Городенською» на Першому національному.

«Новини успішні люди дізнаються з інтернету. А традиційне телебачення створюється усе більше для найбідніших верств населення. А це у свою чергу визначає диктат виробників: "Ні така програма нам не підходить нам потрібно щось більш зрозуміле для небагатих домогосподарок. Бо ваша програма може зацікавити більш просунуту аудиторію, яка не дивиться ТБ"», - сказав пан Кисельов.

За його словами для «просунутих людей» є інші альтернативні розваги: «Люди більшого достатку можуть піти у клуб, спортзал, купити хорошої якості диски з фільмами і переглянути їх без реклами. Не кажучи про нічні бари, дискотеки, ресторани, кінопрокат».

Ця ситуація, на його думку суттєво відрізняється від середини 90-х, коли створювались такі канали як НТВ та «1+1». «Тоді ще не було таких клубів, ресторанів та розваг, якісного відео, тому ТБ дивилась преміальна аудиторія, яка добре заробляє», - додав Євгеній Кисельов.

Телекритика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ