Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євгену Гузєєву нічого не відомо про заборону в’їзду Порошенкові у Росію

Генеральному консулу Російської Федерації у Львові Євгену Гузєєву нічого не відомо про заборону в’їзду на територію Росії Петру Порошенку. Про це він повідомив «Гал-info».
«Мені нічого не відомо про можливу заборону в’їзду на територію Росії народного депутата Петра Порошенка, оскільки це не моя компетенція», – зазначив Євген Гузєєв.
Нагадаємо, що народний депутат Петро Порошенко потрапив у список осіб, чий в'їзд на територію Росії є небажаним. Про це пише одне з київських видань з посиланням на джерела в посольстві Російської Федерації в Україні.
Водночас минулої суботи в Інтернеті з'явилася інформація, що народному депутатові Петрові Порошенку було відмовлено в перетині кордону Російської Федерації.
Протягом наступних двох днів ні сам Петро Порошенко, ні МЗС України, ні зовнішньополітичне відомство РФ цю інформацію не коментували.
Тим часом факт того, що Порошенкові заборонили в'їзд на територію Росії, підтвердило високопоставлене джерело в посольстві Російської Федерації в Україні.
Інцидент із народним депутатом України можна вважати відповідним заходом російської сторони на зарахування в списки персон грата депутатів Держдуми Володимира Жириновського і Костянтина Затуліна, пише видання.
«Надзвичайний та Повноважний Посол України в Російській Федерації Олег Дьомін зазначив, що посольство не має жодної офіційної інформації ні про факт обмеження в’їзду, ні про будь-які причини заборони в’їзду Петра Порошенка», – йдеться у коментарі прес-служби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ