Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Європейська практика не забороняє висувати кандидатуру на голову ЛОР кілька разів, якщо вона не пройде — Михайло Ваврин

Для повторного висування однієї і тієї ж кандидатури на голову ЛОР не буде обмежень. Так вважає секретар робочої групи по підготовці до першого сесійного засідання Михайло Ваврин.
„Я думаю, що політичні сили домовляться, і кандидатура на посаду голови облради буде підтримана депутатським корпусом з першого разу, однак європейська практика не забороняє висувати одну кандидатуру кілька разів, якщо вперше вона не здобула необхідної кількості голосів”, — зазначив  коментарі „Гал-info” Михайло Ваврин.
 Михайло Ваврин висловив сподівання, що політична сила, котру він представляє, отримає посаду голови ради з першого разу і без повторного висунення. Голова постійної депутатської  комісії ЛОР четвертого демократичного скликання  з питань  депутатської етики, регламенту та законності представляє Всеукраїнське об’єднання  „Батьківщина”, що входить у БЮТ.   
 Нагадаємо, узгодженим кандидатом від Блоку Юлії Тимошенко на посаду голови Львівської обласної ради 5-го демократичного скликання є голова ЛОР 4-го скликання Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ