Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Європейський банк реконструкції та розвитку допоможе Львову отримати інвестиції в галузі інфраструктури

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) допоможе Львову підготувати інвестиційні проекти у галузі інфраструктури. Навчання для представників муніципалітетів, що активно співпрацюють із міжнародними фінансовими установами, пройде за підтримки ЄБРР у відомому віденському інституті Joint Vienna Institute. Захід цільово проходитиме із акцентом на управлінні проектами, залученні ресурсів та пошуку партнерів – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Для міста участь в таких заходах є актуальною, адже в нас є декілька напрямків співпраці із міжнародними фінансовими установами, зокрема в напрямках електротранспорту, побудові транспортних розв’язок, загальноміській стратегії», – зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Захід пройде з 17 листопада у Відні. Тренінг передбачено для представників муніципальних органів влади, які сьогодні активно ведуть підготовку проектів на міжнародне фінансування. Зокрема йтиметься про якісну їх підготовку, обгрунтування та структуризацію фінансування.

«Завдяки заходу ми отримаємо консалтинг щодо адміністрування проектів. Такий досвід дозволить нам скоротити час для підготовки проектів. Окрім того і всі витрати на участь в тернінгу компенсують організатори», – резюмував Сергій Кіраль.

Усі заходи пройдуть в об’єднаному віденському інституті Joint Vienna Institute (Австрія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ