Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Єжель: українські солдати одягнені і нагодовані

Тендер щодо забезпечення харчування українських солдатів буде проведений протягом 20-25 днів. Про це повідомив міністр оборони Михайло Єжель на прес-конференції в середу в Києві.

"Протягом 20-25 днів будуть проведені відкриті торги згідно з існуючим законодавством, які дозволять визначити структури, здатні забезпечити харчування особового складу армії", - сказав він.

При цьому міністр знову заявив, що харчування в українській армії не повинні забезпечувати комерційні структури. "Ми відпрацьовуємо концепцію харчування з урахуванням того, щоб армія не залежала від комерційних структур", - підкреслив Єжель.

Він запевнив, що питання, які стосуються харчування в армії, "повністю вирішені".

"Хочу заспокоїти всіх батьків, які відправляють своїх синів служити українській державі в українську армію. Питання, які стосуються харчування, обмундирування і всього іншого цілком вирішені. Нічого не потрібно боятися: ваші сини будуть нагодовані, одягнені, все буде добре", - сказав він.

Раніше Єжель заявляв, що українська армія остаточно відмовиться від послуг фірм, що забезпечують харчування особового складу, до вересня 2011 року, повідомляє УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ