Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлії Тимошенко та Юрію Луценку львів’яни довіряють більше за інших політиків

Юлії Тимошенко та Юрію Луценку львів’яни довіряють найбільше з-поміж усіх загальнонаціональних лідерів, — такі дані показано соціологічне дослідження, проведене у Львові Центром „Соціоінформ” 11-20 грудня. Про це сьогодні, 25 грудня, на прес-конференції повідомив голова Центру Олексій Антипович. Зокрема, лідеру БЮТ довіряє 59,87% респондентів, а колишньому міністру внутрішніх справ 55% опитаних. Натомість довіра до Віктора Ющенка, якому ще рік тому довіряло майже 90% мешканців нашого міста, досить сильно впалим. Нині йому довіряють лише 49,37% львів’ян. Найменше у Львові довіряють Олександрові Морозу та Вікторові Януковичу — по 15,50% та 9% відповідно.
Таким чином, за результатами соціологічного опитування, якщо вибори до Верховної Ради відбулися б наступної неділі, то львів’яни голосували би так: 36,25% — за блок Тимошенко, 25,25% — за блок „Наша Україна”, 6,38% — за ВО „Свобода”, 5,5% — за Партію регіонів і 4,13% — за ГП „Пора”. Усі інші політичні сили навіть не дотягують 2%.
Поряд з тим, як наголосив Олексій Антипович, 8,5% та 7,63% опитаних заявили, що голосуватимуть проти всіх та не візьмуть взагалі участі у виборах відповідно. За його словами, це свідчить про те, що 16% львів’ян на даний момент відчувають повне розчарування у політиці та у виборах.
Як додав же керівник Центру політичних досліджень ЛНУ ім. І. Франка Анатолій Романюк, такі результати соцопитування свідчать про те, що всі решта національно-демократичні сили, окрім БЮТ та НУ повністю провалилися і з розряду загальноукраїнських вони перейшли у суто регіональні політичні об’єднання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ