Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юлія Городна зупинилась за крок від медалі на Чемпіонаті України з біатлону

Юлія Городна зупинилась за крок від медалі на Чемпіонаті України з біатлону. Про це повідомили 22 грудня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у львівській області.

Сьогодні, 22 грудня, на новому біатлонному комплексі в Буковелі відбулися гонки переслідування. У змаганнях жінок близькою до того щоб потрапити на подіум була 19-річна біатлоністка з Львівщини Юлія Городна. Але в підсумку вона фінішувала четвертою, поступившись менше як на пів хвилини спортсменці з Чернігова Христині Дмитренко. Перше і друге місця посіли, відповідно, Надія Бєлкіна (Київщина) та Ірина Петренко (Чернігівщина).

Юлія до останнього вогневого рубежа боролася з суперницею за "бронзу", але допустила на ньому два промахи (Дмитренко - один) і практично позбавила себе шансів на медаль. Загалом Юлія тричі промахувалась на трьох вогневих рубежах.

Молодша сестра Юлії - Олена Городна - з чотирма промахами фінішувала дев'ятою - як і вчора у спринті. Юлія вчора, нагадаємо, була восьмою.

Сестри Городні фінішували в ТОП-10 на Чемпіонаті України з біатлону

Ще одна вихованка Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту м. Новояворівська, 16-річна Вероніка Шевчик сьогодні стала 26-ю (учора була 25-ю).

Завтра на чемпіонаті України відбудеться офіційне тренування, а післязавтра - мас-старт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ