Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлія Тимошенко бавиться з вогнем

Блок Юлії Тимошенко не думає про стратегічні наслідки, а займається швидким піаром. Так прокоментував «Гал-info» ініціативу БЮТ провести референдум щодо розпуску парламенту політолог Олесь Доній.
 «До цього часу ініціативи БЮТ щодо проведення референдумів були банальними піар-акціями. Ця політична сила жодного разу не доводила справу до кінця. Юлія Тимошенко використовує подібні заяви як спосіб тиску на Президента і уряд. Сьогодні в Україні будь-яка спроба провести референдум несе у собі загрозу розколу України. Крім того, немає механізму реалізації результатів референдуму», – сказав Олесь Доній.
 На думку політолога, окрім ініціативних груп БЮТ, які працюватимуть над організацією референдуму, ініціативні групи можуть створити такі політичні сили, як СДПУ(о). Це може призвести до негативних наслідків, оскільки поряд із питанням про розпуск Верховної Ради на референдум може бути винесено низку інших питань, пов’язаних із мовою чи територіальною цілісністю України.
 Нагадаємо, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила може ініціювати проведення референдуму про дострокові вибори.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ