Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлія Тимошенко не соціальна популістка, а соціальна реалістка – Степан Курпіль

«Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко не є соціальною популісткою, як це часто можна почути від багатьох соціологів, а соціальною реалісткою, оскільки вона завжди виконує дані нею обіцянки. Наприклад, коли Тимошенко стала прем‘єром після Помаранчевої революції, то дотримала всіх соціальних обіцянок, які були задекларовані на Майдані. Отже, це були не просто слова, а реальна політика», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.

«Сьогодні ми працюємо за тією ж програмою, з якою йшли на вибори. Оскільки в ній досить чітко сформульовано усі основні напрямки діяльності нашої політичної сили, як в економіці, так і в духовній сфері», – зазначив народний депутат.
За слова Степана Курпіля, «високий рейтинг Юлії Тимошенко обумовлюється не якимись тимчасовими, ситуативними речами, а послідовною позицією. Оскільки БЮТ, по суті, єдина сила, яка після виборів повела себе цілком послідовно і не змінила жодного зі своїх принципів. Також це сила, якій не можна закинути, що вона зрадила ідеали помаранчевого Майдану».  
На думку Степана Курпіля, «сьогоднішній рейтинг лідери БЮТ є цілком об‘єктивним, оскільки всі інші політики на фоні Юлії Тимошенко виглядають непослідовними, такими, що недотримують свого слова».
Нагадаємо, що у разі, якщо б сьогодні в Україні проводились президентські вибори, перемогла б лідер БЮТ Юлія Тимошенко. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Київським інститутом проблем управління ім. Горшеніна. Зокрема, за даними опитування, за Юлію Тимошенко проголосувало б – 21,22%; Віктора Януковича – 20,52%; Віктора Ющенко – 8,34%; Олександра Мороза – 3,20%; Петра Симоненко – 4,74%; Наталію Вітренко – 3,49%; Володимира Литвина – 2,50%; Юрія Луценка – 1,90%; іншого кандидата – 1,40%; голосував би проти всіх – 7,89%; “не голосував би” – 10,58%; “важко сказати” – 14,28%.
Опитування проводилося з 14 грудня по 28 грудня 2006 року в 14 регіонах України. Всього за маршрутною вибіркою з врахуванням основних соціально-демографічних характеристик населення України було опитано 2012 респондента, які репрезентують доросле населення України, віком від 18 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ