Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юлія Тимошенко притримується політики подвійних стандартів – Петро Олійник

Програма Блоку Юлії Тимошенко, яку її агітатори роздають на Західній Україні, відрізняється від тієї, що розміщена на офіційному сайті БЮТ – повідомила прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна" з посиланням на голову Львівської ОДА, члена Ради партії “Наша Україна” Петра Олійника.
Зокрема, у варіанті програми БЮТ, яку поширюють на вулицях Львова, відсутній розділ “Країна без насилля”, який є в офіційній версії їхньої програми. У ньому, зокрема, є говориться: “Ми позбудемося насилля влади над людиною, звернемося до народу з проханням скласти “Реєстр державного насилля”, який буде нашим дороговказом в боротьбі зі свавіллям та в поверненні Свободи. Покарання стане адекватним мірі правопорушення за нього. Позбавлення волі передбачається лише за тяжкі злочини порти людини і суспільства, а решта буде каратися штрафами, майновими стягненнями чи примусовими роботами...”
В розділі “Економіка солідаризму” міститься фраза, якої нема в офіційному тексті програми БЮТ: “...Ми забезпечимо людям можливість отримувати додаткові надходження”.
“Тобто, Юлія Володимирівна намагається привернути до себе виборців Західної України зовсім іншими “цукерками”, аніж на Сході України, – зауважив Петро Олійник. “Західнякам” вона розповідає казки про якісь “додаткові надходження”, знаючи прекрасно, що переважна частина працездатного населення краю перебуває на заробітках в Європі”, – заявив Петро Олійник. “Утім, Юлія Володимирівна знає, що люди, котрі живуть на Заході України - й справді підприємливі, не вміють сидіти на шиї в держави, звикли будувати своє життя й благополуччя самостійно, – зауважив Петро Олійник. – І саме на ці риси “западенського” характеру й “давлять ” передвиборчі агітки БЮТу”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ