Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юні журналісти з України візьмуть участь в міжнародному конкурсі «Люди і ліс»

«Ліс та люди», – так звучить одна із спеціальних тем цьогорічного Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», який щороку об'єднує талановиту молодь із більш ніж десяти країн світу, – повідомили організатори.

 

Ця тема запропонована міжнародною екологічною Програмою FLEG (Правозастосування та управління у лісовому секторі). Юним журналістам пропонується надати свої друковані та фотороботи, в яких розкриваються: значення лісу для довкілля в цілому; роль лісу у житті людини та суспільства; цінності лісів; сучасний стан та проблеми лісового господарства України тощо. Кращі у розкритті цієї теми отримають у якості призів цифровий диктофон та цифровий фотоапарат. Заохочувальні призи - посібники «Журналістське розслідування на екологічну тему» з автографами авторів.

 

У Фестивалі беруть участь учні загальноосвітніх навчальних закладів, позашкільних закладів освіти, представники дитячих та молодіжних видань України та країн зарубіжжя: Польщі, Литви, Білорусі, Росії, Німеччини, Грузії , Молдови, Казахстану, Нідерландів, Канади.

 

Учасники конкурсу протягом лютого-березня повинні надіслати роботи. Підбиття підсумків, нагородження переможців та проведення прес-толоки дитячих ЗМІ м. Києва відбудеться 14-16 травня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ