Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Юних львівських художників закликають до конкурсу «Малюємо майбутнє»

Юні художники Львова мають змогу взяти участь у конкурсі фантастичного малюнку «Малюємо майбутнє», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

До конкурсу приймають всі малюнки, які відповідатимуть таким критеріям: фантастичні малюнки, виконані довільною технікою, розміром А4, А3, неоформлені, підписані зі звороту (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце навчання, керівник)

 

«Переможців визначатимуть у таких номінаціях: найкраща ілюстрація до фантастичного твору, найкращий живописний твір, найкращий графічний твір. У кожній номінації передбачається поділ на вікові групи: молодша шкільна, середня шкільна та старша шкільна. Кращих визначатиме комісія у складі художників, письменників-фантастів, представників журналу УФО», - розповіла директор УДЮМК Галицького району Катерина Кароль.

 

Окремий приз від редакції "Українського Фантастичного Оглядача" за кращу ілюстрацію до твору, опублікованого в будь-якому номері журналу "Український Фантастичний Оглядач". Переможців нагородять грамотами, пам’ятними призами та подарунками. Також буде відзначений керівник, який взяв найактивнішу участь у залученні дітей до конкурсу.

 

 Художні твори приймаються за адресою: м. Львів, вул. Ф. Ліста, 2 у приміщенні клубу «Ровесник» щоденно з 11.00 до 16.00 години, або поштою на адресу: 79000, Львів, вул. Ф. Ліста, 2, УДЮМК Галицького району м. Львова з поміткою «Конкурс «Малюємо майбутнє».

 

Роботи слід подати або надіслати не пізніше  12.00 год 14 квітня.Більше інформації про конкурс можна отримати за тел.. 244-55-29, 050-43-14-055, 067-67-28-503.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ