Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юним спортсменам із малозабезпечених сімей надаватимуть іменні стипендії міського голови

Дітям з малозабезпечених сімей, що мають спортивні досягнення, надаватимуть іменні стипендії міського голови – про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 Конкурсний відбір серед кандидатів на отримання стипендії здійснюватиме комісія, яку утворює департамент гуманітарної політики спільно з депутатською комісією молодіжної політики спорту та оздоровлення. За результатами конкурсу департамент гуманітарної політики подасть пропозиції міському голові щодо надання стипендій. Стипендія буде виділятись раз в квартал у сумі 750 гривень, яку виплачуватимуть протягом 2007 року.
Ініціатором надання іменних стипендій міського голови виступила депутатська комісія молодіжної політики, спорту та оздоровлення. Таким чином депутати хочуть підтримати дітей з малозабезпечених сімей, що займаються спортом та мають певні спортивні досягнення. Члени комісії внесли пропозиції, за якими надаватимуться стипендії дітям. Отримуватимуть стипендію діти віком до 17 років, родини яких перебувають у важкому матеріальному становищі. На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів з федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій м. Львова із всіх видів спорту, які співпрацюють з відділом спорту Львівської міської ради.
 Окрім того, депутати погодили надання стипендій і дитячим тренерам за результатами проведеної роботи у 2007 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ