Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Юрій Бутусов: Президент не контролює те, що в реальності відбувається на фронті

"Шановні народні депутати з комітету з національної оборони і безпеки! Необхідно терміново провести закрите засідання комітету з обстановки на фронті, заслухати представника Генштабу. І порушувати питання про відповідальність Верховного Головнокомандувача і начальника Генерального штабу.", - написав Юрій Бутусов у Facebook.

"Неграмотним діям Генштабу треба дати оцінку. Я готовий виступити. Безкарність і безвідповідальність начальника Генштабу призводить до того, що військово-бюрократична верхівка раз за разом повторює одні й ті ж помилки, і по суті саботує проведення будь-яких реформ у Збройних силах. 

Президент Порошенко свавільно звільнив Муженко від відповідальності за Іл-76, Слов'янськ, сектор "Д", Іловайськ, 32-й блокпост, і не контролює те, що в реальності відбувається на фронті.

Президент завтра відвідає Дніпропетровську область, вшанує пам'ять загиблого героя Майдану Сергія Нігояна.

Петро Олексійович, поступіть як чесна людина - заїдьте на військове кладовище, до безіменних могил Іловайська, і зайдіть в морг. Там лежать 14 тіл героїв, загиблих у битві за Донецький аеропорт.

За життя цих патріотів відповідаєте ви особисто. Подивіться на них і вклоніться. Може бути, щось зрозумієте", - додав Бутусов.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ