Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Костенко покладе квіти до могили Івана Франка на Личаківському кладовищі

Юрій Костенко покладе квіти до могили Івана Франка на Личаківському кладовищі в 150-річницю від Дня народження Великого Каменяра, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО УНП, депутат Львівської обласної ради Богдан Козак. За його словами, 25 серпня відбудеться зустріч партійного активу Української народної партії з лідером партії, після якої члени УНП долучаться до заходів, приурочених до святкування 150-річчя від Дня народження Івана Франка.
 Як повідомив Богдан Козак, вчора, 22 серпня, він зустрічався із Юрієм Костенком, щоб обговорити політичну ситуацію в України та плани УНП на найближче майбутнє.
 «Ми ще раз прийшли до висновку, що УНП — це справді правоцентристська і дуже послідовна політична сила, яка, попри те, що не пройшла до парламенту, повністю виконує свою передвиборчу програму і не зрадила довіру своїх виборців. Ми також зійшлися на тому, що на фоні останніх політичних подій зараз необхідно гуртувати національно-демократичні політичні сили. Однак об’єднуватися штучно, немає ніякого сенсу. Є три засади, на яких треба гуртуватися: ідеологія, об’єднання не згори до низу, а знизу — з районів, до верху — до центру, й що найголовніше — обрання лідерів та вирішення важливих питань шляхом таємного голосування», — наголосив Богдан Козак.
 За словами депутата, обласна організація Української народної партії, щоб дізнатися настрої виборців, найближчим часом планує поставити у Львові кілька наметів, в яких перехожим пропонуватимуть заповнити невеличку анкету з питаннями: за кого ви голосували на виборах?, чи проголосували б ви за цю політичну силу зараз? і як ви ставитеся до УНП?
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ