Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Кужелюк прогнозує на осінь 2008 року дострокові вибори до місцевих рад

Юрій Кужелюк прогнозує на осінь 2008 року дострокові вибори до місцевих рад — про це депутат Львівської міськради, голова ЛМО УНП заявив на прес-конференції.
 «Очевидно, вже наступного року Верховна Рада прийме закон про внесення змін до Конституції щодо впровадження в життя адміністративно-територіальної реформи, і вибори до органів місцевого самоврядування можуть відбутися вже у 2008 році, — наголосив Юрій Кужелюк. — Під час цих виборів розстановка політичних сил на Львівщині, думаю, зміниться. Блок Тимошенко укріпить свої позиції, а от блок «Наша Україна», як політичний гравець, скоріш за все перестане існувати. Дуже актуальним стане об’єднання дрібніших національно-демократичних сил. Якщо дострокові вибори все ж відбудуться, вони будуть значно важчими, аніж цьогорічні вибори, адже від того, потрапить чи ні до місцевої ради та чи інша партія чи блок, напряму залежатиме їхня позиція на наступних виборах до Верховної Ради».
 Як зазначив Юрій Кужелюк, Українська народна партія також серйозно подумує про об’єднання з якимись політичними силами на виборах до міськради у разі дострокових виборів. За його словами, ідеологічно та за спільною позицією УНП найбільше підходить «Пора» та ВО «Свобода», а також непоганим би був союз із НРУ, якщо Рух піде на вибори окремо від НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ