Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Луценко обов’язково відвідає Львів, проте точна дата ще не відома – Юлія Лукіна

„Юрій Луценко має намір прибути у Львів десь через місяць, проте точнішої інформації наразі немає”, – повідомила „Гал-info” голова ЛОО „Всеукраїнської організації „Антикримінальний вибір” Юлія Лукіна.
За її словами, детальніша інформація про візит у Львів лідера Громадського руху народної самооборони стане відомою пізніше.
„Зараз відбувається підготовка до виступу Юрія Луценка у місті Вінниця. Тут побудована імпровізована сцена під відкритим небом і очікується виступ Юрія Луценка, який запланований на 18 годину. Проте вже зараз тут зібралось більше 2000 людей, які очікують виступу лідера Громадського руху народної самооборони”, – зазначила Юлія Лукіна.
Нагадаємо, як уже повідомляло „Гал-info”, за словами Юлії Лукіної, з 23 січня з Вінниці починаються всеукраїнські поїздки Юрія Луценка і відтоді можна буде говорити про подальші політичні плани Юрія Луценка.
«Я буду присутня на цій зустрічі, і після неї стане відомою подальша доля Громадського руху народної самооборони», – зазначила Юлія Лукіна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ