Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юрій Турянський нагородив Павла Коростильова – кращого спортсмена Львівщини у жовтні

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородив кращого спортсмена Львівщини у жовтні Павла Коростильова та його тренера Сергія Коростильова.

Урочиста церемонія нагородження відбулась у четвер, 23 листопада, у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Павло та Сергій Коростильови отримали пам’ятні подарунки, а також фінансові винагороди від спонсорів ВНОК Концерну Хлібпром. І спортсмен і тренер в один голос відзначили значимість для себе такої відзнаки, а також додали, що зроблять усе можливе, щоб не зупинятись на досягнутому.

Урочиста церемонія нагородження також  відбулася за участю керівництва Львівської обласної державної адміністрації, першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула, відділення НОК України у Львівській області та спортивної громадськості Львівщини.

Нагадаємо, традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного жовтня члена національної збірної команди України з кульової стрільби двадцятилітнього львів’янина Павла Коростильова.

Це почесне звання, вже вдруге цьогоріч, талановитий й уже надзвичайно титулований спортсмен отримав завдяки успішному виступі у фіналі Кубка світу 2017 року. Зокрема 23-30 жовтня у м. Нью-Делі (Індія) тривав фінал Кубку світу зі стрільби кульової серед кращих світових майстрів кульової стрільби – тільки по 8 спортсменів у змагальній вправі за підсумками усіх етапів Кубку світу.

Відтак срібним призером цього престижного світового форуму в складі збірної команди України став львівський спортсмен, студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури, військовослужбовець Збройних сил України Павло Коростильов, в активі якого не лише срібна нагорода фіналу Кубку світу у стрільбі з пневматичного пістолета, а ще й новий рекорд світу та Європи серед юніорів. Павло виборов Кришталеву земну кулю у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ