Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенка залякують, використовуючи Кушнарьова, - Сергій Таран

Директор Міжнародного інституту демократії, голова правління «Соціовимір» Сергій Таран сумнівається у можливостях прийняття закону, який би передбачав обрання Президента України парламентом.

«Законопроект, який нібито готується «регіоналом» Євгеном Кушнарьовим і в якому містяться положення про обрання Президента парламентом країни, буде правовим лише за умови внесення змін до Конституції України. Проте потрібних для цього 300 голосів у «регіоналів» та їх союзників немає. Тому можна виключити можливість прийняття змін і цього законопроекту», - наголосив політолог Сергій Таран, спілкуючись з кореспондентом «Гал-info».
Сергій Таран вважає, що оприлюднення такої ініціативи від Партії регіонів слід розцінювати, як засіб тиску на Президента Ющенка: «Євген Кушнарьов - це так званий «поганий коп» Партії регіонів, роль котрого полягає у нагнітанні ситуації для того, аби потім його позиції була протиставлена поміркована позиція лідера «регіоналів» Януковича. Саме таким чином вони хочуть підштовхнути Ющенка і «Нашу Україну» до проведення швидших переговорів по створенню широкої коаліції.
Нагадаємо, сьогодні «Українська правда» повідомила, що представник Партії регіонів Євген Кушнарьов має намір пропонувати своїй фракції розробити внесення змін до Конституції щодо обрання Президента Верховною Радою.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ