Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко є першим Президентом України, якого підтримує та поважає українська діаспора, - Євген Стахів

Парламентська політична криза та призначення прем’єр-міністром України лідера Партії регіонів Віктора Януковича – це з одного боку іншої результат амбіцій певних політиків та чварів між ними, а з іншого – результат суспільних розчарувань. Так вважає голова середовища УГВР (Української Головної Визвольної Ради) Євген Стахів.

«Я як і всі тверезомислячі українці відверто підтримував помаранчеві сили. Проте, як показав час, ще не все в нас гаразд у помаранчевому політичному таборі, бо саме їхні чвари призвели до політичної кризи, яка завершилася прем’єрством Віктора Януковича. Щодо прем’єрства Віктора Януковича, то я не схильний засуджувати та приписувати Президенту Ющенку якусь вину у тому. Натомість я переконаний у тому, що Віктор Ющенко правильно вчинив у часи липнево-серпневої політичної кризи, зробивши подання у Верховну Раду України кандидатури Януковича на посаду прем’єр-міністра України. Правота Ющенка полягає у тому, що йому вдалося розв’язати політичну кризу, а з другого боку Президент таким рішенням прийняв крок на об’єднання країни, оскільки Партія регіонів і її лідер та нинішній прем’єр отримали на попередніх парламентських виборах досить значну підтримку серед населення сходу та півдня нашої держави», - наголосив представник української діаспори.
Євген Стахів зазначає, що представникам української діаспори, звичайно, хотілося би бачити Україну набагато розвинутішою і не тільки в плані економічному, а ще й у плані політичному, культурному та духовному. «Ми розуміємо, що всього відразу досягнути не можна. Але й ви зрозумійте нас. Ми переживаємо за долю України, напевне, як ніхто, оскільки більшість з нас віддала для її майбутнього свої найкращі роки. Нас радує те, що зараз в Україні влада стала прозорішою, публічнішою та відповідальнішою. Ми вдячні Президенту Ющенку за те, що він всупереч різним противагам все ж таки провадить демократичний процес в Україні», - додає голова середовища УГВР.
  Коментуючи діяльність Президента Ющенка на зовнішньополітичній арені, Євген Стахів зазначив, що саме завдяки активній діяльності Ющенка Україна стала більш привабливішою та шанованішою за кордоном. «Як би не критикували Ющенка тут, в Україні, все ж таки за кордоном його поважають. Хочу ще й додати, що саме Ющенко є першим Президентом України, якого підтримує та поважає українська діаспора», - наголошує представник української діаспори Євген Стахів.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ