Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко на Різдво поділився роздумами про мирське у Церкві Преображення Господнього у Львові

Сьогодні, 8 січня, Віктор Ющенко, як він наголосив, поділився роздумами про мирське у Церкві Преображення Господнього у Львові. Про це повідомив кореспондент «Гал-інфо».

Віктор Ющенко в черговий раз закликав українців зробити вибір на користь європейської політики, яку він сповідує, а не московської коаліції Януковича-Тимошенко. На думку Президента, вибори 17 січня будуть фактично повторенням референдуму 1 грудня 1991 року. На цих виборах українці мають зробити вибір – Україна буде незалежною державою чи колонією.

Також Президент сьогодні відкрив «Свято пампуха» у Львові. У короткій промові з нагоди відкриття свята Ющенко наголосив слухачам, серед яких було дуже багато російськомовних громадян, що українці не малороси і не хохли, а він, Президент, проводить національну політику.

Крім того, Президент подивився виставу театру «Воскресіння» та вертепи. Раніше глава держави в Оперному театрі зустрівся з владною та культурною елітою Львівщини, вручивши державні нагороди. Президента супроводжувала його дружина Катерина Ющенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ