Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко не гальмує бюджетний процес – Борис Беспалий

У парламенту немає можливості подолати вето Президента щодо державного бюджету на 2007 рік. Натомість Верховна Рада має можливість доопрацювати головний фінансовий закон держави, врахувавши пропозиції Віктора Ющенка, який вніс конкретні поправки. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат Борис Беспалий.
„Поправки, які пропонує Президент до бюджету на 2007 рік, були подані дуже оперативно і стосуються основних показників – розміру заробітної платні, пенсії, а також фінансування армії. Перші два показники повинні відповідати прожитковому мінімуму, а фінансування армії повинно бути збільшено до одного мільярда гривень. У протилежному випадку армія буде однією з найменш фінансованих воєнізованих структур в Україні”, – сказав Борис Беспалий.
 Народний депутат переконаний, що бюджет може бути прийнятий найближчим часом лише тоді, коли антикризова коаліція не саботуватиме його прийняття.
 „Президент вніс корекцію до показників бюджету дуже оперативно і затримки за Віктором Ющенком у бюджетному процесі немає”, – зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ