Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко поспілкується у прямому ефірі з відомими львів’янами – Мариновичем, Гудзяком, Возницьким, Антоновим

1 жовтня ц.р. Президент України Віктор Ющенко візьме участь у IX Львівському міжнародному економічному форумі «Вплив глобальної економічної кризи на інвестиційний клімат та перспективи залучення інвестицій у регіональні економіки України» в м.Трускавець, – повідомила прес-служба Глави держави.

 

Глава держави розглядає участь у форумі як можливість у діалозі із представниками ділових кіл та експертами-економістами визначити необхідні зміни в державній політиці, які дозволять більш ефективно боротися з кризою, захищаючи при цьому інтереси як працедавців, так і працівників.

 

Ці питання будуть розглянуті, зокрема, в ході круглого столу «Інвестиційний клімат в Україні», в роботі якого візьме участь Глава держави.

 

Форум має прикладний характер, зокрема, планується проведення презентації регіональних інвестиційних проектів. Це дозволить сформулювати конкретні рішення щодо залучення інвестицій до регіону і визначити моделі для використання в цілому по країні.

 

Такий захід в області особливо важливий у рамках підготовки до Євро-2012, оскільки дозволяє опрацювати найбільш оптимальні форми залучення вітчизняних і зарубіжних інвестицій у фінансування об'єктів інфраструктури.

 

Виступ Президента України Віктора Ющенка, який заплановано орієнтовно на 11.10, транслюватимуть у прямому ефірі 5 канал, НТКУ, НРКУ та Всесвітня служба «УТР».

 

Також цього дня, напередодні Дня вчителя, Глава держави відвідає трускавецький спортивно-виховний комплекс, де поспілкується із викладачами цього закладу.

 

Крім того, ввечері, о 19.00 в ефір Львівської ОДТРК вийде спеціальна програма за участі Президента України Віктора Ющенка під назвою «Суспільний діалог». Глава держави спілкуватиметься із відомими мешканцями Львівщини Мирославом Мариновичем, Борисом Возницьким, отцем Борисом Гудзяком та Віталієм Антоновим. Ведучий проекту - Ярослав Фейло.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ