Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко проведе в «Нашій Україні» чистку

Колишній Президент України, голова політичної партії "Наша Україна" Віктор Ющенко в середу, 31 березня, проведе засідання політради своєї політичної сили для визначення стратегії її подальшої діяльності. Про це В.Ющенко заявив 26 березня під час ефіру "Шустер Live".

"Я в середу проведу засідання політичної ради партії, яка буде готувати з’їзд "Нашої України", який повинен дати відповідь на визначення відносно нашої політичної позиції, нашого політичного курсу і все, що з цим пов’язано", - сказав він.

Перед цим, за словами В.Ющенка, в партії відбудуться внутрішньопартійні чистки, аби позбутися тих людей, які принесли розчарування. "Треба принести ті ідеали, які об’єднують суспільство, націю та патріотичні сили", - сказав він.

Що стосується в цілому діяльності опозиційних сил, то за словами екс-президента, те, що зараз в опозиційному таборі існує безліч політичних сил є процесом, що рано чи пізно мине.

"Те, що є конкуренція в такому середовищі як демократичне, я думаю, це не погано. Тільки конкуренція породжує клас і клас політикуму в тому числі. Думаю, що те, що сьогодні ми маємо в демократичному русі, це минуще, бо так довго не може продовжуватися", - сказав він.

В.Ющенко також розкритикував те, що зараз відбувається в середині фракції НУ-НС у ВР. "Це щось таке вже крайнє, яке доходить до абсурду і потім починається твереза думка", - сказав лідер "Нашої України”, передає УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ