Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко регулярно спілкується зі своїм наступником

Екс-президент України Віктор Ющенко регулярно спілкується зі своїм наступником Віктором Януковичем.

Про це в інтерв’ю "Україні молодій" розповіла прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова.

Витяг з інтерв’ю:

– Віктор Янукович напередодні нового року сказав, що зустрічався з усіма лідерами опозиції, крім Тимошенко. Деякі опозиціонери це заперечили. А Ющенко зустрічався з Президентом? Про що вони говорили?

— Вiктор Андрiйович регулярно спілкується з усіма впливовими політиками в Україні, — це факт. Зокрема, має телефонні розмови і з Віктором Януковичем. І в цьому нема ніякої таємниці. Це нормальні речі, діалог влади й опозиції мусить бути.

— А з кимось із колишніх колег–президентів Віктор Андрійович підтримує зв’язки?

— Спілкується з президентом Грузії Михаїлом Саакашвілі, екс–президентами США Білом Клінтоном та Литви Валдасом Адамкусом. Теплi дружнi зв’язки тривають iз багатьма теперiшнiми i колишнiми керівниками держав, з якими разом будували вiдносини, якi принесли користь i Українi, i її партнерам.

Особистою трагедiєю стала загибель президента Качинського — він був другом Віктора Ющенка; прорив у вiдносинах двох країн став великою мiрою можливим завдяки теплим особистим стосункам президентiв. Загибель Качинського — втрата не тiльки для Польщi, а й для України, для всієї Європи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ