Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ющенко сподівається, що закордонні фахівці допоможуть у боротьбі з каліфорнійським грипом

В понеділок, 2 листопада, в Україну приїдуть закордонні фахівці з Всесвітньої організації охорони здоров’я, ООН та інших інституцій, щоб надати технічну допомогу Україні у боротьбі з каліфорнійським грипом. Про це сьогодні, 31 жовтня, під час наради з керівниками західних областей України у Львові заявив Президент України Віктор Ющенко.

За його словами, проведені переговори з двома українськими підприємствами, які будуть виготовляти марлеві повязки. Зараз вони виготовляють 10 тис. повязок на добу, а за кілька днів будуть виготовляти 1 млн повязок на добу.

Також Віктор Ющенко звернувся до політиків не робити шоу на біді, а дати можливість медикам інформувати населення про заходи профілактики та боротьби із вірусом грипу. Крім того, Президент звернувся до журналістів не подавати неперевірену інформацію, сіючи паніку.

На думку Президента, біда повинна обєднати суспільство. Україна повинна сформувати нову політику національної поведінки, як це зробила кожна країна, яка зіштовхнулася з пандемією каліфорнійського грипу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ