Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко стимулюватиме Верховну Раду визнати вояків Української Повстанської Армії

У Секретаріаті Президента готується указ глави держави про низку заходів щодо відновлення історичної справедливості щодо осіб, які воювали в часи Другої світової війни у складі Української Повстанської Армії. Про це «Гал-info» розповів радник Президента Тарас Стецьків.
Стецьків спростував ту інформацію, яка була сьогодні подана „Українсько правдою”, що нібито у Секретаріаті Президента готується указ про визнання вояків Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за незалежність України.
 «Секретаріат готує указ зовсім не про визнання вояків Української повстанської армії воюючою стороною у Другій світовій війні за незалежність України, а про низку заходів, реалізація котрих має стимулювати до примирення. Указ визначатиме лише напрямок, згідно з яким буде відбуватися визнання. Бо відомо, що таке право мають лише депутати Верховної Ради», - наголосив Тарас Стецьків.
 Розповісти про низку заходів, які готуються, Стецьків відмовився, пославшись на те, що не може коментувати положення указу до його підписання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ