Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ющенко святкує день народження

Сьогодні президент Віктор Ющенко відсвяткує свій 56-й день народження.

З днем народження його вже привітав колишній президент України Леонід Кучма: "Віктор Андрійович, бажаю вам здоров'я. Рад тому, що тепер у вас з'явиться час осмислити, що ви зробили за ці роки в Україні".

Як повідомляє видання "Сегодня", бенкетувати Віктор Андрійович буде символічно - в "Президент-готелі" на вулиці Госпітальній. Правда, в самому готелі цю інформацію не підтверджують, але й не заперечують. "Ми нічого не можемо вам сказати", - сказали там.

Гостей Віктор Андрійович зазвичай кличе трохи (у 2008-му, наприклад, всього 40 осіб). "Будуть люди з Секретаріату президента і лояльні до Ющенка депутати: Лілія Григорович, Ярослав Кендзьор, Андрій Парубій, Ксенія Ляпіна. В'ячеслав Кириленко - під питанням. Захід розпочнеться о 18.00", - сказав один з депутатів ВР.

Що подарувати президенту, нардепи особливо голову не ламали: вирішили скинутися на картину "відомого сучасного художника". "Але поки ми її не бачили", - сказав один з депутатів. "А я при нагоді подарую Віктору Андрійовичу книги про козацтво. Мене, до речі, не виявилося в числі запрошених", - сказав друг президента Євгеній Червоненко.

Торік Ющенко святкував день народження в держрезиденції "Синьогора" в Івано-Франківській області. А в 2008-му - в елітному ресторані "Трипілля" під Києвом, куди приїхав грузинський кум президента Михайло Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ