Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ющенко, Тимошенко та Литвин привітали громадян зі святом Воскресіння Христового

Президент Віктор Ющенко, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та Голова Верховної Ради Володимир Литвин привітали громадян зі святом Воскресіння Христового, - "Українська правда".
У своєму вітальному слові Ющенко сказав: "У ці дні нам усім дуже потрібно замислитися над тим, як живемо і як хочемо жити. Просимо очищення від скверни, від неправди, від ворожнечі, від злих умислів і несправедливості. Просимо вберегти від неправильних, лукавих доріг. Просимо вибачити і вибачаємо".
"Я впевнений - не маю жодного, найменшого сумніву: ми перейдемо через нинішні випробування. Ми - великий і сильний народ. Повірмо в себе. Чесно, щиро, з любов'ю - так, як належить єдиній родині. Привітаймо один одного", - зазначив Ющенко.
"Бог воскрес. З Його великої ласки воскресає і живе віра в людині. Я сердечно бажаю кожному з нас доброї, глибокої і мудрої віри у наші з вами сили і Божий захист. Я бажаю усім нам щастя, миру і міцного здоров'я", - йдеться у вітальному слові президента.
Прем’єр у своєму вітанні зазначила: "Незважаючи на ті труднощі та проблеми, які сьогодні турбують кожного українця, все ж таки, хай не буде у наших серцях місця зневірі, відчаю і недобрим помислам, нехай вони оминають кожного з нас, незалежно від обставин і життєвих суєт".
"Вірю, що свята Пасха зміцнить наш дух, додасть нам сили успішно подолати будь-які кризи і випробування", - підкреслила Тимошенко.
"У це світле свято, просячи Божого покровительства для своїх родин, помолимося за своїх близьких, відпустимо образи і примножимо добро у наших серцях. Хай у ваших родинах панує мир, спокій і затишок", - йдеться у вітанні прем’єра.
Спікер у своєму вітальному слові сказав: "Світлі Великодні дні покликані нагадати всім і кожному, що тільки в мирі, любові, єдності й злагоді можна подолати всі негаразди й труднощі, духовно оздоровити суспільство, досягти справжнього державного поступу".
"Вони спонукають і скеровують нас на добротворення, благословляють прославити Воскресіння Христове не тільки високими словами, але й, насамперед, конкретними й вагомими ділами", - зазначив Литвин.
У свою чергу, громадян привітав лідер Партії регіонів Віктор Янукович: "Світлий день Воскресіння Христового знову дарує нам надію й віру в те, що ми гідно будемо йти дорогою правди та добра".

"Пошли нам, Господи, мудрості, терпіння і впевненості на шляху розбудови України. Пошли, Господи, кожній родині і кожній людині щастя, добробуту і радості", - йдеться у привітанні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ