Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ющенко відвідав мистецько-обрядове дійство «Меланка» Львівського товариства у Києві

Президент України Віктор Ющенко разом із дружиною пані Катериною Ющенко відвідав мистецько-обрядове дійство «Меланка», організоване Львівським товариством у Києві. Захід відбувся в Палаці мистецтв «Український дім». Про це повідомила прес-служба глави держави.

Віктор Ющенко привітав усіх присутніх із Різдвом Христовим, Новим роком та зі святом «Меланка» - радісним і глибоко народним святом.

Глава держави також привітав із 10-річчям Львівського товариства в Києві його членів. Президент наголосив, що для всієї України Львів і Львівщина є символами українського національного духу, високої культури, відданості ідеалам свободи й державності.

«Завдяки глибокій вірі в Бога, в Україну львівська громада додає дуже багато того необхідного, що потребує Україна у роки свого становлення», – сказав Віктор Ющенко.

Говорячи про виклики та іспити, які нині стоять перед нашою державою, Президент підкреслив, що це виклики становлення нації. Він висловив упевненість, що Україна, безумовно, поверне свою культуру, історію, мову, традицію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ